szűz

Mit igérnek a csillagok?

Hirdetés

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Szüzeknek?

2009.12.27. 20:26 - koopee

Címkék: virgo általános szűz

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)

Bármilyen hatások értek is téged az elmúlt két évben, ezeknek az „összege" lesz a meghatározó 2010-ben! A megszerzett élmények és tapasztalatok teljesen megváltoztathatják azt, ahogyan a világot és persze, ahogy saját magadat szemléled, így ebben az évben nagyon sok mindent átalakíthatsz!

Elsősorban érzelmi, szerelmi és szociális szempontból várhatnak rád izgalmas hónapok: ha még magányos vagy, akkor olyan romantikus viszonyba keveredhetsz bele, amely teljesen felborítja a világodat, és az érzelmek új skálájával ismertet meg téged! Ha pedig már hosszabb ideje együtt vagy valakivel, akkor olyan lépésre szánjátok el magatokat, mely megerősíti és átalakítja a kapcsolatotokat. Talán házasságra, gyerekvállalásra, költözésre is sor kerülhet!


Az év első felében a lelki és fizikai egészségedre is jobban oda kell figyelned: a megelőzés és az egészséges életmód elég fontos lehet a számodra, érdemes új szokásokat felvenned (akár egy szakember segítségét is kérhetnéd). Ebben az időszakban másokról is jobban tudsz majd gondoskodni.


A karriered és az anyagi ügyeid szempontjából csak az év utolsó két hónapjában számíthatsz nagyobb változásra, ám ekkor végre beérhet a kemény munka gyümölcse, végre megkapod azt a figyelmet és elismerést, amelyre mindig is vágytál!

 

Forrás: pink.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuz.blog.hu/api/trackback/id/tr781626925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása