szűz

Mit igérnek a csillagok?

Hirdetés

Mit ígérnek a csillagok 2010-re a Szüzeknek?

2009.12.27. 20:26 - koopee

Címkék: virgo általános szűz

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)

Bármilyen hatások értek is téged az elmúlt két évben, ezeknek az „összege" lesz a meghatározó 2010-ben! A megszerzett élmények és tapasztalatok teljesen megváltoztathatják azt, ahogyan a világot és persze, ahogy saját magadat szemléled, így ebben az évben nagyon sok mindent átalakíthatsz!

Elsősorban érzelmi, szerelmi és szociális szempontból várhatnak rád izgalmas hónapok: ha még magányos vagy, akkor olyan romantikus viszonyba keveredhetsz bele, amely teljesen felborítja a világodat, és az érzelmek új skálájával ismertet meg téged! Ha pedig már hosszabb ideje együtt vagy valakivel, akkor olyan lépésre szánjátok el magatokat, mely megerősíti és átalakítja a kapcsolatotokat. Talán házasságra, gyerekvállalásra, költözésre is sor kerülhet!


Az év első felében a lelki és fizikai egészségedre is jobban oda kell figyelned: a megelőzés és az egészséges életmód elég fontos lehet a számodra, érdemes új szokásokat felvenned (akár egy szakember segítségét is kérhetnéd). Ebben az időszakban másokról is jobban tudsz majd gondoskodni.


A karriered és az anyagi ügyeid szempontjából csak az év utolsó két hónapjában számíthatsz nagyobb változásra, ám ekkor végre beérhet a kemény munka gyümölcse, végre megkapod azt a figyelmet és elismerést, amelyre mindig is vágytál!

 

Forrás: pink.hu

 

Mit ígérnek a csillagok 2009-re a Szűzeknek?

2009.01.01. 18:08 - koopee

Címkék: virgo siker szerencse karrier boldogság általános horoszkóp szűz

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)

A család éve

Életedben a legfontosabb terület talán a családi élet lesz! Ha van olyan családi kapcsolatod, amelyet rendbe kell tenned, akkor ezt nem halogathatod tovább! Sor kerülhet költözésre vagy felújításra is, amelyet óriási kreativitással és jókedvvel vezényelsz majd le!

 

Boldogság

Boldogságodat a szerelemben találhatod meg. Új kapcsolatra teszel szert, amely egész lényedet energiával tölti fel. Az életed felpezsdül, szinte megfiatalodsz a szerelemtől. Új kedvesed fiatalabb lehet nálad, így megtanít téged arra, hogy ismét derűlátással és vidáman élj!

 

Párkapcsolat

Szerelmi téren legyél egy kicsit bátrabb! Ha tetszik neked egy vonzó partner, akkor vállald is ezt fel! Akár az első lépést is megteheted, ne félj a visszautasítástól! Ha már a kezdet kezdetén bizalommal és örömmel mész bele az új szerelembe, akkor biztos a siker!

 

Karrier

Munkahelyeden sok bizonytalanságban lehet részed. Káosz és fejetlenség uralkodik, te pedig kétségbeesetten próbálsz rendet tenni. A siker kétséges, hiszen munkatársaidnak is ki kellene vennie a részüket a feladatok összehangolásából. Követeld meg a rendet munkahelyeden!

 

Egészség

Egészségedet tekintve figyelj jobban a táplálkozására! Érzékenyebbé válhat a gyomrod, s így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztasz! Óvakodj az erős fűszerektől, nehéz ételektől! Egyszerre kevesebbet egyél, de naponta többször is! Fogyassz minél több rostban gazdag élelmiszert!

 

Stílus

Stílusod az új évben legyen minél egyszerűbb! Nem áll jól neked, ha túldíszíted magadat, maradj meg a finomabb színvilágnál, visszafogott kiegészítőknél. Ne viselj bonyolult szabású darabokat, a legjobb az egyenes szabásvonal. Jó megoldást jelentenek a konzervatív ruhadarabok.

 

Siker

Eredményes év áll előtted a szerelemben és a gyermeknevelésben. Új kedveseddel gyorsan és könnyen egymásra hangolódhattok, erős kapcsolatot építhettek. Gyermekeddel is megerősödhet a kapcsolatod, sokkal harmonikusabban éled meg a gyermeknevelést. Szervezzetek minél több közös programot!

 

Szerencse

Nyerhetsz a szerencsejátékokkal – ha kisebb tétekben játszol. A csütörtöki napokon érdemes egy lottószelvényt vagy egy kaparós sorsjegyet vásárolnod. Kisebb nyereményeid lehetnek, amelyek éppen jól jönnek. Vigyázz azonban, ne szokj rá a hazárdírozásra!

 

Az év jelmondata

„Újra szerelmes vagyok!”

 

Szerencseszámok

3, 9, 12, 28, 74

 

Forrás: blikk.hu