szűz

Mit igérnek a csillagok?

Hirdetés

Mit ígérnek a csillagok 2009-re a Szűzeknek?

2009.01.01. 18:08 - koopee

Címkék: virgo siker szerencse karrier boldogság általános horoszkóp szűz

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)

A család éve

Életedben a legfontosabb terület talán a családi élet lesz! Ha van olyan családi kapcsolatod, amelyet rendbe kell tenned, akkor ezt nem halogathatod tovább! Sor kerülhet költözésre vagy felújításra is, amelyet óriási kreativitással és jókedvvel vezényelsz majd le!

 

Boldogság

Boldogságodat a szerelemben találhatod meg. Új kapcsolatra teszel szert, amely egész lényedet energiával tölti fel. Az életed felpezsdül, szinte megfiatalodsz a szerelemtől. Új kedvesed fiatalabb lehet nálad, így megtanít téged arra, hogy ismét derűlátással és vidáman élj!

 

Párkapcsolat

Szerelmi téren legyél egy kicsit bátrabb! Ha tetszik neked egy vonzó partner, akkor vállald is ezt fel! Akár az első lépést is megteheted, ne félj a visszautasítástól! Ha már a kezdet kezdetén bizalommal és örömmel mész bele az új szerelembe, akkor biztos a siker!

 

Karrier

Munkahelyeden sok bizonytalanságban lehet részed. Káosz és fejetlenség uralkodik, te pedig kétségbeesetten próbálsz rendet tenni. A siker kétséges, hiszen munkatársaidnak is ki kellene vennie a részüket a feladatok összehangolásából. Követeld meg a rendet munkahelyeden!

 

Egészség

Egészségedet tekintve figyelj jobban a táplálkozására! Érzékenyebbé válhat a gyomrod, s így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztasz! Óvakodj az erős fűszerektől, nehéz ételektől! Egyszerre kevesebbet egyél, de naponta többször is! Fogyassz minél több rostban gazdag élelmiszert!

 

Stílus

Stílusod az új évben legyen minél egyszerűbb! Nem áll jól neked, ha túldíszíted magadat, maradj meg a finomabb színvilágnál, visszafogott kiegészítőknél. Ne viselj bonyolult szabású darabokat, a legjobb az egyenes szabásvonal. Jó megoldást jelentenek a konzervatív ruhadarabok.

 

Siker

Eredményes év áll előtted a szerelemben és a gyermeknevelésben. Új kedveseddel gyorsan és könnyen egymásra hangolódhattok, erős kapcsolatot építhettek. Gyermekeddel is megerősödhet a kapcsolatod, sokkal harmonikusabban éled meg a gyermeknevelést. Szervezzetek minél több közös programot!

 

Szerencse

Nyerhetsz a szerencsejátékokkal – ha kisebb tétekben játszol. A csütörtöki napokon érdemes egy lottószelvényt vagy egy kaparós sorsjegyet vásárolnod. Kisebb nyereményeid lehetnek, amelyek éppen jól jönnek. Vigyázz azonban, ne szokj rá a hazárdírozásra!

 

Az év jelmondata

„Újra szerelmes vagyok!”

 

Szerencseszámok

3, 9, 12, 28, 74

 

Forrás: blikk.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuz.blog.hu/api/trackback/id/tr89847264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása